2106614135 Αρκαδίας 9, Γέρακας eketh2@gmail.com
hero image


 

Εργαστήρι Κοινωνικών Δεξιοτήτων
Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας - Κέντρο Ειδικών Θεραπειών παιδιών κι εφήβων - Γέρακας Αττική

 

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, αναγνωρίζουμε τη σημασία των κοινωνικών δεξιοτήτων για την επιτυχία και την ευημερία των παιδιών και των εφήβων. Μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια κοινωνικών δεξιοτήτων, προσφέρουμε έναν ασφαλή χώρο όπου τα παιδιά και οι εφήβοι μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για μια επιτυχημένη κοινωνική αλληλεπίδραση.

Τα εργαστήρια κοινωνικών δεξιοτήτων μας σχεδιάζονται για να βοηθήσουν τα παιδιά και τους εφήβους να αναπτύξουν την ικανότητα τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να αντιμετωπίζουν την αντίδραση στο άγχος, να διαχειρίζονται την οργή, και να δημιουργούν θετικές σχέσεις με τους άλλους. Οι εργαστηριακές δραστηριότητες περιλαμβάνουν παιχνίδια, ρόλοι, και άλλες δραστηριότητες που ενισχύουν τις δεξιότητες αυτές με εναρμονισμένο και διασκεδαστικό τρόπο.

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, κατανοούμε ότι κάθε παιδί και εφήβος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ανάγκες και δεξιότητες. Για αυτόν τον λόγο, τα εργαστήρια κοινωνικών δεξιοτήτων είναι προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες και το επίπεδο ανάπτυξης του κάθε παιδιού. Ο στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους νέους με τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, από το σχολείο έως τις κοινωνικές σχέσεις.

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, πιστεύουμε ότι η εκμάθηση κοινωνικών δεξιοτήτων είναι βασική για την αυτοπεποίθηση και την επιτυχία στη ζωή. Εάν αναζητάτε έναν τόπο όπου τα παιδιά και οι εφήβοι σας μπορούν να αναπτύξουν αυτές τις σημαντικές δεξιότητες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να πετύχουν ένα φωτεινό και επιτυχημένο μέλλον.