2106614135 Αρκαδίας 9, Γέρακας eketh2@gmail.com
hero image


 

Ομάδες Γονέων
Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας - Κέντρο Ειδικών Θεραπειών παιδιών κι εφήβων - Γέρακας Αττική

 

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της συνοδείας και της στήριξης των γονέων κατά τη διάρκεια της ανατροφής και ανάπτυξης των παιδιών τους. Γνωρίζουμε ότι η γονική ρόλος μπορεί να φέρει πολλές προκλήσεις και ανησυχίες, και γι' αυτό παρέχουμε ομάδες υποστήριξης γονέων για να βοηθήσουμε τους γονείς να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις.

Οι ομάδες γονέων μας είναι για τους γονείς ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις ανησυχίες τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή. Είναι ένας τόπος όπου μπορούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες γονικής αγωγής, να αντλήσουν συμβουλές από ειδικούς, και να βρουν υποστήριξη από άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.

Οι συναντήσεις στις ομάδες γονέων μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η ανάπτυξη του παιδιού, η διαχείριση του άγχους, η αντιμετώπιση της συμπεριφοράς του παιδιού, και η επικοινωνία με τα παιδιά. Επίσης, διοργανώνουμε ειδικές συναντήσεις με επαγγελματίες που προσφέρουν συμβουλές και ενημέρωση για θέματα όπως η ψυχολογία των παιδιών, η εκπαίδευση, και η ανάπτυξη των νέων.

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, πιστεύουμε ότι η υποστήριξη και η ανταλλαγή εμπειριών με άλλους γονείς είναι ουσιώδες για μια ισχυρή και υγιή οικογενειακή ζωή. Εάν αναζητάτε υποστήριξη και στήριξη από άλλους γονείς, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι της γονικής αγωγής και της οικογενειακής ευτυχίας.