2106614135 Αρκαδίας 9, Γέρακας eketh2@gmail.com
hero image


 

Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών παιδιών κι εφήβων - Γέρακας Αττική

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα και με 2ο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με δυσκολίες στη μάθηση, τον λόγο και τη συμπεριφορά. Ο χώρος αυτός αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο εξειδικευμένης θεραπείας, που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποδομές για την παροχή αποτελεσματικής θεραπείας.

Στο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, η ομάδα επαγγελματιών που απαρτίζει το προσωπικό είναι υψηλά καταρτισμένη και διαθέτει εκτενείς γνώσεις σε πολλούς τομείς. Οι επαγγελματίες αυτοί έχουν ως στόχο την επίτευξη της πιο ακριβούς διάγνωσης για κάθε περίπτωση και την εξεύρεση των πιο αποτελεσματικών θεραπευτικών λύσεων. Κάθε ατομική δυσκολία αντιμετωπίζεται με προσοχή και σεβασμό προς την προσωπικότητα του ατόμου.

Στο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, κατανοούμε πλήρως την ιδιαιτερότητα και τις ανάγκες κάθε ατόμου. Έχουμε μια αγάπη βαθιά για τα παιδιά και ενδιαφερόμαστε ειλικρινώς για τις οικογένειές τους. Κατανοούμε ότι κάθε περίπτωση απαιτεί ένα μοναδικό προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας. Οι επιστήμονες μας δεσμεύονται να παρέχουν έγκαιρη και πολυδιάστατη διάγνωση και να αναπτύσσουν εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας για κάθε ατομική περίπτωση.

Στο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα θεραπευτικής φροντίδας και να στηρίξουμε τα άτομα και τις οικογένειές τους στον δρόμο προς την ανάκτηση των δυνατοτήτων τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Είμαστε διαθέσιμοι να συνεργαστούμε με κάθε ατομική περίπτωση και να προσφέρουμε την υποστήριξη που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων της θεραπείας.

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα, η φροντίδα και η αγάπη για την υγεία και την ευημερία των ατόμων είναι πάντα στο επίκεντρο του έργου μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε όσους χρειάζονται την εξειδικευμένη θεραπεία μας, με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε άτομο να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του και να ζήσει μια πιο ικανοποιητική και επιτυχημένη ζωή.