2106614135 Αρκαδίας 9, Γέρακας eketh2@gmail.com

Καλώς ήρθατε στο
Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών παιδιών κι εφήβων - Γέρακας Αττική


Το Εξειδικευμένο Κέντρο Θεραπείας αντιπροσωπεύει έναν χώρο θεραπευτικής παρέμβασης στο Γέρακα Αττικής, που είναι εξαιρετικά σύγχρονος και πλήρως εξοπλισμένος. Σε αυτόν τον χώρο εργάζεται μια ομάδα επαγγελματιών με εξαιρετική κατάρτιση και πλούσια εμπειρία, από διάφορες επιστημονικές περιοχές. Στόχος τους είναι να προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική διάγνωση και αντιμετώπιση δυσκολιών στη μάθηση, τον λόγο και τη συμπεριφορά, είτε πρόκειται για παιδιά, εφήβους, είτε για ενήλικες.

Σεβόμαστε την ατομικότητα κάθε ατόμου και λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιαίτερες του ανάγκες. Αγαπάμε τα παιδιά και ενδιαφερόμαστε ειλικρινώς για τις οικογένειές τους. Οι επιστήμονες μας διασφαλίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί έγκαιρη και πολυδιάστατη αξιολόγηση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών του κάθε ατόμου. Στη συνέχεια, αναπτύσσουν εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης και αποκατάστασης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός.

Συνολικά, η θεραπευτική μας προσέγγιση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και στην εκμετάλλευση του ανώτερου δυναμικού του κάθε παιδιού, εφήβου και ενήλικα που αποτελούν τον πληθυσμό μας. Τελικός μας στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου αλλά και της οικογένειάς του.

 

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Στο κέντρο μας, αντιμετωπίζουμε με επιτυχία παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εκφραστική ή κατανοητική γλωσσική τους ικανότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία είναι μια πολυδιάστατη προσέγγιση που στοχεύει στην ανακάλυψη και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των ατόμων, ενισχύοντας την ανεξαρτησία τους σε καθημερινές δραστηριότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδική Αγωγή

Ειδική Αγωγή

Η ειδική αγωγή είναι ένας πολύτομος χώρος, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών, από την αυτιστική φάση και τη δυσκολία μάθησης μέχρι τις νευρολογικές διαταραχές και άλλες ειδικές ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψυχολογική Υποστήριξη

Ψυχολογική Υποστήριξη

Οι παιδοψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές μας είναι αφοσιωμένοι στην ψυχολογική ευημερία των παιδιών και των εφήβων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική Γονέων

Οι ειδικοί μας συμβούλοι γονέων είναι αφοσιωμένοι στην παροχή στήριξης και καθοδήγησης σε γονείς που αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις, όπως η αντιμετώπιση της συμπεριφοράς των παιδιών, η διαχείριση του άγχους και του στρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εργαστήρι Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Εργαστήρι Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Τα εργαστήρια κοινωνικών δεξιοτήτων μας σχεδιάζονται για να βοηθήσουν τα παιδιά και τους εφήβους να αναπτύξουν την ικανότητα τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομάδες Γονέων

Ομάδες Γονέων

Οι ομάδες γονέων μας είναι για τους γονείς ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις ανησυχίες τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομάδα Παρέμβασης σε Ενήλικο Πληθυσμό

Ομάδα Παρέμβασης σε Ενήλικο Πληθυσμό

Οι ειδικοί μας στο Κέντρο Θεραπείας Γέρακα διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στην παροχή ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών σε ενήλικες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ